Mensajes enviados por El Duc:

Senyor Alcalde de la Conca de Dalt:

Sempre he pensat que el web que té l'ajuntament a internet està molt bé, d'altra banda sento que estigui mal aprofitada, crec que se li podria treure molt més profitot, tant en el seu Benefici com ell de tots els veïns d'aquest municipi.

Em permetré fer-los unes sutxerencia que segons la meva opinió podria contribuir a millorar-la o fer-la més interessant.

Segons la meva opinió seria interessant que posessin totes les obres que es realitzen al municipi ... (ver texto completo)
l'agulla y toralla
Torre de Cabdella es un municipio de la comarca del Pallars Jussá, y ubicado en el precioso paraje de la Vall Fosca. Río Flamisell.
Comprende a: Capdella, La Central de Capdella, Espui, Aiguabella, La Torre de Capdella, Molinos, Mont-rós, Pobellà, Paüls, Aguiró, Oveix, Astell, La Plana de Mont-rós, Beranui, Castell-estaó, Antist, Envall, La Pobleta de Bellveí y Estavill.
Blanc Pirineu
AQUI ENCONTRAREIS INFOMACION SOBRE TORALLA.

WWW. ConcadeDalt. CAT

SALUDOS
Saludos desde Toralla Pallars. A mi amigo Daniel Alonso C. de Pueblos de España.

WWW. ConcadeDalt. CAT

torallatk@gmail. com
Saludos desde TORALLA. Al compañero Daniel Alonso.
- Conca de Dalt es un municipio de la provincia de Lérida, en la comarca del Pallars Jussá.
- Está situado en la parte central de la comarca. La capital municipal es El Pont de Claverol.

- Estas son las poblaciones que engloba Conca de Dalt: Aramunt, Claverol, Erinyà, Hortoneda, Pessonada, Pont de Claverol, Rivert, Sant Martí de Canals, Serradell, Sossís, Toralla y Torallola.

- Como todo el entorno del Pallars Jussa sus vistas y sus paisajes son de una belleza incomparable.

- En la comarca ... (ver texto completo)
es comete que l'aigua de la font de la canaleta que és de tots els veïns té una canonada que va directa a la granja dels anyells per al seu ús esclusiu.
no soy creyente pero los respeto. todos cremos en algo a un que lo negemos.
Can Mariano, es troba a Baro, al Pallars Sobirà, entre Gerri de la Sal i Rialp. Parlar de cuina catalana al Pallars és sens dubte fer-ho de can Mariano.
Amb una decoració rústica i de muntanya, l’Hostal-Restaurant, propietat de la familia Da Visa desde fa més de cent anys, porta molts anys oferint la millor cuina tradicional catalana i pallaresa: L’escudella barrejada, els entremesos amb embotits i formatges del Pallars, entre els que cal destacar la Girella, el palpís o l’estofat de poltre o qualsevol ... (ver texto completo)
para esta persona suerte y adelante.
gracias por responder.
És situat en un serrat, contrafort oriental de la serra de Sant Salvador, dominant, pel N, la vall d'Erinyà i, pel S, la vall del barranc de Mascarell... WWW. ConcadeDalt. Cat... Enllas
Donde la naturaleza es arte
Y esa calle
y esa plaza
y ese municipal
y esa esquina
y esa fuente
y esa escuela nacional
y esa estatua
y ese puente
y esa carretera general
y ese perro muerto en la cuneta ... (ver texto completo)
Bueno: Soy JUSTO pANDURO: DESDE HACE CUATRO O CINCO MESES, VUESTRO FORO NO SE HA MOVIDO. ESO DEMUESTRA EL POCO INTERÉS QUE TENÉIS POR ESTE MEDIO. NI POR LEER LAS HISTORIAS QUE HOS HE MANDADO NI POR CUALQUIER OTRA RAZÓN O TEMA, PUESTO QUE NO CONTESTÁIS A NADA! lO DEJO ABIERTO HASTA EL SÁBADO, Y SI NO VEO MOVIMIENTO, CESO DE MANDAR Y DE IR A VER SI OTROS MANDAN ALGO. SALUDOS
HOLA. EXCURA.-
-- ¡Ostres! ¡Ostres!

Els meus Amics saben que no posseeixo ideologia ni religió. jo em definiria com Universalista pragmàtic proper a la metafísica, amb les meves pròpies idees.
SALUTACIONS.

DUC (buho)

WWW. ConcadeDalt. Cat

Visualitza el meu perfil complet ... (ver texto completo)
Estas en el Guttmman? Suerte yo estuve un año. en el viejo.
Pirineo el paraiso de los sentidos.

WWW. ConcadeDalt. Cat
WWW. ConcadeDalt. Cat
a Diputació de Lleida va presentar ahir una proposta de corredor ferroviari entre Lleida i la Seu d'Urgell a través de la prolongació de la línia de la Pobla de Segur. La proposta significaria prolongar 55 quilòmetres la línia existent des de la Pobla de Segur (Pallars Jussà) fins a Organyà (Alt Urgell), i des d'allà remuntar el Segre fins a la Seu d'Urgell. La línia podria connectar amb una segona prolongació fins a Andorra.
TORALLA. NET ahora es

WWW. ConcadeDalt. Cat
LA WEB TORALLA. NET TIENE NUEVO EN LACE AHORA ES:

WWW. ConcadeDalt. Cat
LA WEB TORALLA. NET TIENE NUEVO EN LACE AHORA ES:
WWW. ConcadeDalt. Cat
WWW. ConcadeDalt. Cat
No crec que sigui just que per un grup de gent que no sap comportar-se ni respectar el que no és seu, (i d'aquests ni a en tots els llocs). Haguem de privar de visitar un poble tan bonic com és Rivert. Perquè són molts més els que si respecten el que no és seu.
Salutacions del DUC
Castell de Toralla
Ruïnes.

La primera referència d’aquest castell data de l’any 840, quan Vulgarà, abat del monestir de sant Genís de Bellera adquirí una villa situada “inter castros Turalia et Salasse”.
A mitjan segle XI, els comtes de Pallars Jussà tenien el domini alodial d’aquest castell.
Posteriorment, el comte Artau I de Pallars Sobirà donà aquest castell al seu cosí Ramon V de Pallars Jussà. Més tard, el 1094, Artau II, la seva muller Eslonça i el seu germà Ot, el permutaren amb Ramon ... (ver texto completo)
A Toralla ja tenim un bonic lloc per llançar escombraries, però com tot el bonic té els seus petits inconvenients o prioritats que els passo a comentar.

1.- Per arribar a aquest idíl•lic lloc a llançar les escombraries hem de disposar de temps per realitzar la petita escursio que es necessita per arribar a tan idíl•lic lloc, per lo lluny que està. I carregats amb les borses d'escombraries. Una altra opció és agafar el cotxe.

2.- Quan queden carrers per arreglar per falta de pressupost es dedica ... (ver texto completo)
vegueria de l'Alt Pirineu
La Varvassoria de Toralla fou un senyoriu d'origen medieval que fins a principis del segle XVII apareix documentat simplement com a senyoria de Toralla. Era en mans de la família cognominada Toralla, ja esmentada des del segle XII. En efecte, el 1281 Bernat de Toralla cedeix al Comte de Foix els drets que tenia a la Vall Ferrera, i el mateix any Pere II el Gran dóna al de Toralla diversos castells, entre ells el de Toralla.
Els Toralla, doncs, ja eren feudataris del poble i castell del seu mateix ... (ver texto completo)
Casi todo lo que realice será insignificante, pero es muy importante que lo haga.
GANDHI
Observatori meteorològic de Sant Martí de Canals
Tendència 10.01.2010_16 Z
<24h: Clar i més fred.
Vent de Oest o Nordoest, moderat a fresquet (f. 4-5)
<12h: aclarint
<1h: stratocúmuls (Sc) poc probable
No sembla que hagi de nevar

act.:
... (ver texto completo)
4.2 °C
Humedad:: 45%
Viento: Sin Viento
Visibilidad: -
Punto de Rocío: -7 °C
Presión: 1008.0 HPA
UV: N/A
Actualizado: 19:25 CET Diciembre 13, 2009

Astronomía
Amanecer: 08:16 CET
Atardecer: 17:24 CET
Horas de Luz: 9h 08m
Salida de la Luna a las: 05:23 CET

Puesta de la Luna a las: 14:58 CET
Fase de la Luna: Creciente menguante
7% Iluminada ... (ver texto completo)
La seva sol•licitud s'ha rebut satisfactòriament.
Gràcies per utilitzar aquest servei.
Respecte del seu comunicat de la pretesa esplotacion porcina intensiva crec que en alguns punts no s'ajusta a la llei vigent a aquest fi.

D'altra banda hi ha petits matisos que no tinc clars.

1 r. Pot una zona rústica o forestal convertise en agrícola o ramadera sense l'oportuna. requalificació prèvia.?

2 n. Tenen clar quin destí es donarà als purins, Tenen un full de ruta?. Doncs les terres on els llancen ... (ver texto completo)
toralla. net

pallars
Casa muy cantona, no esta de acorde con su entorno, con esceion del tejado.
IX.- Considerem que l'aigua no tindriem que portar-la de la font de Rivert, per no perjudicar als pobles de Sensuy ni Salas de Pallars. Nosaltres tot i que l'ajuntamen no s'ens ha volgutt escoltar per a res, sempre hem dit i hem cregut que la millor opció es portar l'aigua del riu Flamisell pels següents motius.

1. Perquè es la única font que dona totes les garanties, tant de futur com de caudal per l'abastiment d'aigua al poble.
2. Perquè no es perjudiqui a ningú.

Cinquè
Directiva 2000/60/CE ... (ver texto completo)
l.- Que amb data de 11 d'octubre de 2007 ens fou notificat l'acte de resolusio d'Alcaldia de la Conca de Dalt. Decret numero 61 dictat amb data de 2 d'octubre de 2007 sobre l'assumpte de l'aprovació definitiva d'imposició i simultània ordenació de contribucions especials de l'obra de Suministrament d'aigua al nucli de Toralla, bombejament des de la Font de Rivert, i es procedeix a notificar la quota individual corresponen i l'aportacio que realitzen ACA: 238.294,48, Direcció General dArquitectura ... (ver texto completo)
ya veo los dos burros en la foto labrando.
TRANSBASE D'AIGUA DE RIVERT A TORALLA

. Cost previst: 331.430,15 euros
Subvencions: 318.294,48 euros (96%) (ACA: 238.294,48, Direcció General dArquitectura i Paisatge: 80.000 euros)
Sobre l'aigua del pou que ara com ara és de la que el poble disposa per els seus escassos vintitre habitants, que normalment no són més de deu o màxim dotze.

Googe: letoralla. net
http://torallalleida. blogspot. com/
Hubo un tiempo en el que San Sebastián de Garabandal se convirtió en el punto de atención de las miradas de muchos especialistas. Profesionales que dirigieron sus estudios hacia esta pequeña localidad del norte de España y contemplaron los mensajes religiosos que cuatro muchachas de corta edad ofrecieron al resto del mundo.
Sabem si falta aigua en Toralla?

Al poble de Toralla es comenta que hi ha escases d'aigua però d'aquest tema en comentarem un altre dia doncs hi ha molta tela que tallar i molts temas que comentar i els anirem dosant per poder digerir-los.
Avui comentarem sobre l'aigua del pou que ara com ara és de la que el poble disposa per els seus escassos vintitre habitants, que normalment no són més de deu o màxim dotze. i els dos mil anyells.
L'any de Senyor de 1989 (segons crec recordar). Es va portar ... (ver texto completo)
-------Mensaje original-------
Asunto: INFORMATIU.

Em volen espropiar... Si l'Ajuntament de la Conca de Dalt, (Pallars Jussa). Em vol expropiar un petit terren a Toralla, que pertany a la meva família des de temps immemorials, i on hi ha alguns fruiters.
Vostès sens dubte es preguntarien la raó, que les empeny a la tan desitjada expropiació. Doncs bé, segons ells és molt lògica, i segons la meva opinió, (entre d'altres), ratlla l'absurd. (adjunto fotografia perquè vostès puguin jutjar).

... (ver texto completo)
Els cartoixans, amb la finalitat de poder disposar de la soledat y el silenci necessaris per a poder desenvolupar amb eficàcia la nostra vocació contemplativa, generalment no mantenim correspondència epistolar, o de qualsevol altre tipus, ni fem servir l'internet.
Únicament si es tracta d'una possible vocació, ens pots escriure. La nostra adreça es::
www. toralla. net
LA POBLA
No hi ha dubte que els ducs som criatures curioses. Posseïm una mirada penetrant. Es diu que som els ocells de la intuïció i per tant si en algun moment ens trobem amb un d'ells convé d'estar previnguts.
El Duc no és un som tots els que farts de callar hem decidit de comptar tot el que [pensem i sabem que no és poc ni som pocs.
WWW. TORALLA. NET
La vila de Rialp neix entorn del seu castell. Situat a la dreta de la Noguera Pallaresa, controlava l'entrada de la vall d'Àssua i el pas cap a les valls de l'Alt Pallars. El castell fou en un principi una torre avançada del castell de Surp. Després passà a ser el castell més important de la vall d'Àssua dins la baronia dels Bellera, primer; dels comtes de Foix, després, i de la senyoria dels Oliver Boteller al segle XVI, fins que a la dècada de 1580 s'integrà a la corona reial com a cap del cinquè ... (ver texto completo)
Tren a La Pobla de Segur 1949.

Símbolo de una Lleida pasada, exponente de las precarias comunicaciones de cuando entonces, dejando en los oídos su renqueante traqueteo, imponiendo su hegemonía al atravesar Els Terradets entre túnel y túnel para asomarse a las tranquilas aguas de los pantanos que contorneaban su ruta. En La Pobla de Segur, final de trayecto,
Hola.
Hola.

http://www. toralla. net/

http://torallalleida. blogspot. com/
Hoa Arinya.
Hola.

http://www. toralla. net/

http://torallalleida. blogspot. com/
Hola Salas:
Hola.

http://www. toralla. net/

http://torallalleida. blogspot. com/
Les primeres dades històriques d’aquest recurs natural, van unides a la fundació del monestir de Sta. Maria de Gerri de la Sal. La carta fundacional del monestir ens diu: “El monestir de Santa Maria, en un principi dedicat a Sant Vicens, fou fundat pel prevere Espanell (807), prop d’una font d’aigua salada


Colabora para mantener este proyecto >>