RIVERT: -------Mensaje original-------...

-------Mensaje original-------
Asunto: INFORMATIU.

Em volen espropiar... Si l'Ajuntament de la Conca de Dalt, (Pallars Jussa). Em vol expropiar un petit terren a Toralla, que pertany a la meva família des de temps immemorials, i on hi ha alguns fruiters.
Vostès sens dubte es preguntarien la raó, que les empeny a la tan desitjada expropiació. Doncs bé, segons ells és molt lògica, i segons la meva opinió, (entre d'altres), ratlla l'absurd. (adjunto fotografia perquè vostès puguin jutjar).

Diuen que volen fer-ho zona verda. ¿Zona Verde?. ¡Irònic!. ¿No els sembla?.
Realment em sento impotent, per que no es pot raonar, sobre una cosa que sense cap mena de dubte, és mancada de tota lògica, i desborda la capacitat de enteniment. Si més no, pel la lògica que esgrimeixen ells, per a l'expropiació. Que segons la meva opinió el seu únic objecte és la d'amagar la veritat.
Per aquesta raó com va dir " GANDHI" No és important el que dic, l'important és dir-ho. Ja que és important que es sàpiga. Per que segons tinc entès. Alguns Srs. de Salas: no estan d'acord de la seva forma de procedir i tabe els han denunciat per un altre motiu.
Li vaig envia l'Ajuntament de la Conca de Dalt (Pallars Jussa) aquest escrit que els adjunto, i on exposo el que segons el meo parer són els veritables motius, i després vostès treguin la conclusiómes adient.
Els estic molt agraït per la seva atenció i els saludo cordialment.

Per a més informació:
http://www. pueblos-espana. org/cataluna/lerida/toralla/ga leria-fotografica/

http://www. toralla. net/

http://torallalleida. blogspot. com/

Google: toralla. net

CARTA ESCRITA A L'AJUNTAMENT DE LA CONCA DE DALT. (còpia)

Sr. Marti Cardona 6/02/2009
Conca de Dalt
Toralla

Sr. Cardona poso en el seu coneixement, perque siguin subsanades les següents anomaliès comeses contra la meva finca anomenada " La Farratge " i en consequència contra la meva persona, anomalies que segons l'informaciò que disposo, han estat comeses, voldria creure sense mala fe, per part d'aquest Ajuntament. (Però que a mi sens dubte m'han perjudicat i continuen perjudicant-me).
Tenint en compte que abans d'ostentar el carrec d'alcalde voste ja formaba part del consistori, com a Tinent d'arcalde, Vull recordar-li que es la seva obligacio subsanar les errades comeses pel seus antesesors, devant de les cuals no pot al-legar ignorancia o desconeixament, que tampoc l'eximeixen de responsavilitat i maxim si ja formava par del equip de govern del Ajuntament.
Tenin en compte que arrel d'un accident vaig quedar tetraplejic amb una greu minusvalia del 98% i relegat a una cadira de rodes, la meva prioritat i la de la meva família va sea lluita pe r la meva vida, no puguent ocupar-nos abans d'aquest ni d'altres temes com hagués estat la nostra intencio en circunstacies normals.

Anomaliès:
En primer lloc van fer passar la xarxa de clavegueram, sense demanarme cap mena de permis ni consentiment, quan el planol original indicare clarament el recorregut pel carre de dalt. Aquesta variaciò la va manar un vei del poble, (Tal com va reconeixe la seva esposa, Mayte Delgado en una reunió presidida per l'anterior alcalde i actualment president del Consell Comarcal, Sr. Xavier Pont, i a la que vostè tambè hi era Sr. Cardona en qualitat de tinent d'alcalde.
La Sr. Mayte va dir el seguent.... Que qui va manar que camviesin al recorregut de la xarxa va ser el seu marit.
Aquest Sr. que va modificar al recorregut de la xarxa, manca i mancaba de cap competensia per a ferho, demostran aixi estar per demunt de planols i consistori municipal.
Pel que fa a l'ajuntament es limità a callar, en lloc de demanar-li responsabilitats, i guardan un silensi del tot sospitòs. (Cosa que ara no succeeix almenys, amb alguns Veïns).
No satisfets amb aquest silensi, al arreglar als carrers, a l'alsada de cal Mestre, san apropiat d'un tròs de la meva finca, com ja es costum seva, sense demana cap permis, pel que sembla els únics que tenim l'obligació de demanar permís només som alguns veïns. Pel que fa a vostès sembla que estan exempts de demanar-lo, i aixo que aquest boci no ès necesari per al carrer.
Es veo que no tenen gaire clar el terme " PROPIETAT PRIVADA " (adjunto fotos).
ARA> < ABANS (*Es veu amb claredat al tros que han agafat i que no els feia falta. També han dibuixat un camí inexistent. *)
Per acabar d'adobar tal quantitat de desproposits i seguint en la seva linia, nomès podien ferho amb un de mès gros. Sels hi va ocorre declarar la meva farratge, finca rustica, zona verda o similar, amb vistes a una posible expropiacio. Segons va dient un Sr. del poble, i familiar seu. Sr. Cardona, presisament el mateix que va provocar la desviacio de les canonadas.
El Sr. Xavier Pont en una reunió al poble estant alcalde i en la que vostè va assistir com a tinent d'alcalde. Va Dir i va repetir que la Farrage és de la meva propietat i respecte de les portes que van tirar a terra es va comprometre a tornar-les a construir. I com a assistent a la mencionada reunió vostè ho sap i és testimoni.
Pel que fa al cobert em resulta necesari, ja que el baixar-me del cotxe requereix temps, i si plou necessito un espai cobert, a més a més de pla, per a la cadira, i el carrer té força desnivell pel que m'és molt difícil baixar.
Crec que mitjançant aquest escrit i esperant l'arribada de la tan ’’kacarejada’’ espropiacio, els motius de la mateixa quedaran al descobert i quonsevol altre que l'ajuntament vulgui esgrimir seran pura fantasia especulativa per a tapar el que no s'hauria d'haber permès en cap cas.
Crec que ho fan el millor que save. El que no em queda gaire clar es qui surt beneficiat de tot aixo. Oh! pot ser que si?
Seguint el criteri de la lògica i si l'axpropiacio es du a termini, no crec que dingu dubti dels motius que duen a ella i que tots coneixem.
Tot es una cadena dedesproposits i enves de torna la conduccio a la indicada al planol, vol resoldre tots als error amb una aspropiacio totalment injusta e inecesaria ja que al poble de Toralla l'axistencia d'una Zona verda ratlle l'absurt. (adjunto foto).
Suposo que despres d'agest escrit ancara s'avivara mes l'animatversio contra mi, o sigui que estic a l'aspera de quina brillant idea sels pot acudir ara.
Per bè que tothom que llegeixi l'escrit, crec que tindra ben clar quins son els motius de totes les irregularitats.