Avinguda Germans Machado CV-30, ambos sentidos, VALENCIA

La Avenida de los Hermanos Machado, comienza en la Avenida de Cataluña y termina en la CV-30.

Avinguda dels Germans Machado

Tipus avinguda

Epònim
Antonio Machado Ruiz i Manuel Machado Ruiz

Situació

Estat Espanya
Autonomia País Valencià
Província província de València
Comarca Comarca de València
Municipi València
Inici Avinguda de Catalunya
Fi CV-30
Codi postal 46019 i 46025

39° 29′ 58″ N,
0° 22′ 33″ O

L'avinguda dels Germans Machado és una via urbana de València, inclosa dins la Ronda Nord de València, situada entre l'avinguda de Catalunya per l'est (inici de l'autovia V-21) i l'autovia CV-30 per l'oest.

Pot ser considerada com el tram urbà de la Ronda Nord de València, que com que no està finalitzada com a autovia fins a la V-21 té en aquesta avinguda urbana una solució a la connectivitat del tràfic pel nord de la ciutat.

S'encreua amb l'avinguda de Valladolid, l'avinguda d'Alfauir, l'avinguda de l'Orxata a Alboraia, l'avinguda de la Constitució, el Camí de Montcada, l'avinguda de Joan XXIII i l'avinguda del Llevant UE.

Comunica els barris de l'est de la ciutat amb els barris del nord i nord-oest. S'inicia a l'oest del barri de La Carrasca (barri de València) i travessa els barris del Camí de Vera i de Sant Llorenç, limitant amb el municipi d'Alboraia. A continuació un tram d'Orriols i separa el barri de Torrefiel al sud i l'horta de la pedania valenciana de Poble Nou al nord. Voreja el nord de Benicalap i amb dues rotondes fa un gir de 90° cap al nord fins a arribar a l'est del barri de la Ciutat de l'Artista Faller, on enllaça amb l'inici de l'autovia CV-30 amb altra pronundiada corba de 90°.

Nom

L'avinguda està dedicada als germans Antonio i Manuel Machado, poetes i intel·lectuals sevillans de finals del segle XIX i principis del segle XX.
(17 de Julio de 2020)