Mensajes enviados por Joaquin María Yaniz Lascurain:

Me gustaría ver una foto de la iglesia del pueblo de Orexa.
Recuerdo los años finales del 70 y comienzos del 80 que Berastegi era el punto de partida de la travesía Berastegi-Tolosa, ascendiendo desde el mismo pueblo a San Lorenzo de Urdelar. Me gustaría saber si sigue la hermita de San Lorenzo a la sombra de un grupo cerrado de arboles.
M´agradaria molt rebre una foto del Tuturre des de Tolosa i dades de la cima on hi ha una creu molt gran. Fa anys que vaig deixar San Sebastian per anar a traballar a Barcelona. Exactament en desembre de 1989. Jo visc a Abrera, Barcelona. Moltes gràcies
Me gustaría saber si existe Casa Bixente, de nuestras excursiones a Aralar en 1976. Joaquín Yániz Lascurain. Abrera. BARCELONA.
Moltes gràcies per donar´me més informació d´aquest poble. M´agradaria molt conèixer perqué jo soc nascut a Donostia en 1953 i fa molt anys que visc a Catalunya, primer a Olesa de Montserrat des de 1989 fins 1998 i desprès a Abrera des de 1998 fins ara. El vint-i-sis es el meu Sant, Sant Joaquim i Santa Anna, i són la Festa Major d´Orzia. M´agradaria molt anar-hi per viure les activitats culturals i folcloriques de la vila. Mila ezker eta ondo pasatu!. Senyor: Joaquín Yániz Lascurain.
He oido un estruendo desde Barcelona y he pensado que pasaba algo malo en Legorreta.

Ondo pasatu
Joaquin Yaniz Lascurain