VILAPLANA DEL CAMP (Tarragona)

Habitantes: 639  Altitud: 364 m.  Gentilicio: Vilaplanenc/a 
Hoy amanece en VILAPLANA DEL CAMP a las 08:18 y anochece a las 17:52
Nº fotos: 14  Nº mensajes: 18  Visitas / día: 7 

Información general sobre VILAPLANA DEL CAMP:

Situación:

Es un poble situat al Baix Camp i té per capital Reus. La serralada de La Mussara s'inclou en el terme municipal. Punt de partida per sendarisme i escalada. Gaudeix d'un pasatge maravellós. Les cullites són avellanes, almetlles i olives.

Ayuntamiento:

L'ajuntament està format per set membres. Quatre són de UV-ERC; dos del PSC i un de CIU. L'alcalde es de ERC: Tomàs Bigorra i Munté que al mateix temps es Vicepresident de la Diputació de Tarragona.

Monumentos:

El monument més important es l'església, construida l'any 1739, de façana barroca i amb esgrafiats. Té una imatge romànica del segle XII (la Mare de Déu de la LLet). Un altre monument es l'antic diposit d'aigues i alguns portals de cases del carrer sant Sebastià

Fiestas:

Sant Sebastià, 20 de gener, festa major d'hivern.
Sant Isidre, 15 de maig.
La Nativitat de la Mare de Déu, 8 sdetembre, festa major d'estiu. Fou traslladada el 12 d'octubre per raons de plegar avellanes.

Costumbres:

Les coques amb recapte. La processó del Divendres Sant. La festa de l'olli novell. Edicions de Aplecs sardanístics a La Mussara
Esment especial tot el que es fa al CASAL: piscina, teatre, futbol sala, Unió Esportiva Vilaplana,.. La Cooperativa Agrícola i La Caixa Rural.

Turismo:

Gaudeix de dos restaurants famosos: cuina cassolana, molts ben preparats i condimentats. Aixi mateix ja una Casa Rural que pot allotjar unes 20 persone. A La MUSSARA hi ha un refugi amb capacitat per unes 30 persones.

Si quiere agregar o modificar información general, pulse sobre el siguiente enlace: actualizar información de VILAPLANA DEL CAMP

¡Haz turismo, ven de vacaciones a VILAPLANA DEL CAMP y disfruta de tu viaje!. ¿Quieres reservar un hotel?

Busca hoteles en Tarragona