Estanque en el Parque de Orriols, VALENCIA

Parque Municipal de Orriols

El Parque Municipal de Orriols o jardín de Orriols es un parque público de Valencia situado al norte de la ciudad, en el barrio de Sant Llorenç. Tiene forma de una L invertida. Está al lado del estadio Ciutat de València y próximo a la avenida de Alfauir. Está comunicado con la línea 6 del tranvía que para en la Estación de Orriols y en la Estación de Estadi del Llevant. Está rodeado por la calle Santiago Rusiñol al norte, la calle de la Beata Genoveva Torres al este, la calle de San Vicente de Paúl al oeste y la calle del Arquitecto Tolsà al sur.

El parque, de unas 3,2 hectáreas fue inaugurado en 2000.

PARC ORRIOLS

•  SANTIAGO RUSIÑOL, 17
•  46019 VALENCIA
•  Telèfon: 96.325.78.81 - 96.352.54.78
•  email: secretaria@escuelajardineria. com
•  url: www. valencia. es

ACCÉS: entrada gratuïta

HORARI:

primavera-estiu (21 de març al 20 de setembre): DE 09:00 A 21:00 HORES
Otoño-Inverno (21 de setembre al 20 març): DE 09:00 A 19:00 HORES

GESTIÓ: Organisme Autònom Municipal Parcs i Jardins Singulars i Escola Municipal de Jardineria i Paisatge.

TOPOGRAFIA:

Este nou jardí de 32.470 metres quadrats, inauguració al setembre de l'any 2000, està ubicat junt amb l'estadi del Llevant en la nova zona del barri d'Orriols, dota a este barri d'una zona d'esplai.
Construït junt amb el Camp de Futbol del Llevant Unió Esportiva., un poc al sud, disposa d'entrades pels quatre carrers que ho delimiten: Beata Genoveva Torres, Arquitecte Tolsa, Sant Vicent de Paul i Santiago Rusiñol.

CONTINGUTS I INSTAL·LACIONS:

• Posseïx instal·lacions esportives per a practicar natació, futbol, basquetbol, tenis, etcètera. Tot el jardí es troba rodejat de reixes acompanyades de falsos plàtans, disposant d'ampli roserar i estanys.

• Altres arbres d'interés són: plàtans d'ombra, cirerer japonés, ciprers, moreres blanques, falsos pebrers, acàcies del Japó i altres.

• Disposa de zona de jocs infantils, zona esportiva i una piscina municipal.
(16 de Noviembre de 2020)