FONTDEPOU: Hola!...

Estoy investigando mis ascendientes y se remontan a mi tatarabuelo, que se llamaba JOSÉ MERCÉ y nació en Fontdepou hacia finales del siglo XVIII. Se casó con Antonia Colomina, también de Fontdepou y del matrimonio nació mi bisabuelo, Agustín Mercé Colomina sobre 1819. Mi bisabuelo se casó y se mudó a Les Avellanes donde nació mi abuelo.

Si alguien cree que sus ascendientes encajan en los míos, por favor, contacte conmigo.

Muchas gracias

bé he vist aquest missatge, pel que veig descendim de la mateixa familia, ja que la meua besavia va néixer a fontdepou a cala mercè, dient-se ella de primer cognom, Mercè, i ve dir-te que la branca dels Mercè que va continuar visquent al que ara es un restaurant, s'ho van vendre a mitjans del segle XX, a uns que els deien els murcians.
bé en el cas de la meua besavia de cala mercè, és va casar amb el meu besavi i es van anar a viure a cal tatet, en quant al meu avi es deia Antoni Punyet i Mercè.
espero poder haver ajudat encara que sia amb una mica de retard

Hola!
Jo també sóc descendent del Josep Mercè de Fontdepou. La seva filla, la Teresa Mercè Marqués, es casà amb el Fco Seall Aleu de Camarasa. Jo, Maria Seall Guardiola, de Camarasa sóc descendent seva.