OFERTA LUZ: 5 Cts/kWh

HUESA: este octavio esribe de p.. a madre pero no se le entiende...

Benidorm weer in trek

De Spaanse badplaats Benidorm profiteert als vakantiebestemming duidelijk van televisieprogramma’s zoals Benidorm Bastards en het Britse tv-programma Benidorm. Zo blijkt het aantal vakantieboekingen naar Benidorm de afgelopen maanden een opvallend stijgende lijn te vertonen.

Ook blijkt het aantal zoekopdrachten naar een vakantieverblijf in Benidorm fors te zijn gestegen. Volgens gegevens van de Britse website travelsupermarket. com beleeft Benidorm een ware renaissance als vakantiebestemming.
Volgens woordvoerder Bob Atkinson van het bedrijf vinden mensen het leuk om zich qua vakantiebestemming te laten inspireren door films, televisie en door beroemdheden. Hij zegt dat zijn bedrijf het aantal mensen dat op zoek is naar een vakantieverblijf in en rond Benidorm de afgelopen tijd met 159 procent heeft zien stijgen.

Pensioenparadijs
Gek genoeg gaat het in het programma Benidorm Bastards eigenlijk helemaal niet rechtsteeeks over de Spaanse badplaats. In het tv-programma nemen senioren mensen op soms heel grove wijze te grazen.
Benidorm staat bekend om het grote aantal Britse, Nederlandse en Vlaamse gepensioneerden die hun laatste levensjaren in de Spaanse zon willen slijten.
Mede hierdoor raakte de kustplaats de laatste jaren een beetje uit de gratie bij de vakantieganger. De media-aandacht voor Benidorm lijkt echter genoeg om mensen over de streep te trekken de badplaats weer als een serieuze vakantiebestemming in overweging te nemen.

este octavio esribe de p.. a madre pero no se le entiende un cipote. ¿que nivelazo! enhorabuena, pero traduce un poquito por favor que nos enteremos los menos "letrados"
Respuestas ya existentes para el anterior mensaje:
Perdona cocinillas, me olvide! iva dirijido a Martinico, un saludo
Cocinillas y demás Forenses, Foreras y Foreros, lectores en general:

Pues que si debe escribir de maravillas, que lo hace en otro idioma, porque el Castellano no le alcanza, que le queda chico, digo. Así sabemos de toda su cultura idiomática, variedad y diversidad.

Que si Yo lo hago..... me tiran de las orejas hasta enrojecerlas.

Pues bien, España "El Geriátrico de Europa" que si son buen negocio las residencias geriátricas, o no?

It is true that at times differences of opinion may exist ... (ver texto completo)