Mensajes enviados por Usuario - 172152:

La torre y la iglesia mayor de la Magdalena de l'Olleria estan declaradas BIC
Paisatge, art, fòssils, fulgurites i tanta naturalesa suggerent...
fulgurites al Xàtiva Land Art
Fulgurites de Xàtiva, del territori de la Polaca, convertides en composició artística de l'ecomuseu, per l'artista resident Toni Grau
fulgurites al Xàtiva Land Art
La Magdalena enigmàtica de l'Olleria
La más bella portada del Renacimiento valenciano, levantada en honor de las más de quinientas víctimas de la batalla final de las Germanias, librada aquí, masacrando este templo fortificado el ejército del virrey, con los agermanados refugiados en su interior, en enero del 1522.
Les fulgurites són pedres de raig, formades quan un raig penetra un terreny arenós, fonent el sílice de l'arena. Podriem dir que són un raig fet pedra. Aquesta proposta que l'artista Toni Grau presenta al Xàtiva Land Art, resulta ben interessant.
Seria muy importante recuperar nuestro retablo.
Pare Ferreres. Retaule del artista Antoni Grau mompó.
l'escultura "monument al vidrier de l'olleria" obra de l'artista Antoni Grau Mompó, esta inspirada en una peça ceràmica medieval, trobada al terme. Unint tradició i modernitat.
En la villa romana de Bonavista del término de l'Olleria, se encontró un magnífico hipocausto, una alfareria, origen del actual nombre de la Villa, molinos de aceite, hornos y piezas de vidrio. La necrópolis està sin excavar. MAOVA
El Xàtiva Land Art en la costa del Castell, integra también las cuevas de los Pallassos o de Serafí, así como otros topónimos antiguos como El Cantal Gentil, la font de la Cirera, el Cavalló, la Casamata y la Polaca. Un espacio singular.
Se transmite muy bien la fuerza del lugar.
tonigrau. com
Una obra interesante, dado que une tradición y modernidad, de manera respetuosa.
En el Palau dels Marau / Casa Santonja, està el espacio de interpretación de la Ruta del Vidre de l'Olleria.
Aquesta Obra artística de Toni Grau Mompó, es la imatge del Premi XATEBA de 2018 que es lliura el dia 8 de juny a Reme Langa Ripoll a la Casa de la Cultura de Xàtiva.
tonigrau. es
tonigrau. com
Visitad la exposición "l'Art de la Concòrdia" del artista de l'Olleria Toni Grau Mompó, durante el mes de julio, en el Palau dels Marau. tonigrau. com
tonigrau. com un web on trobar més obres de Toni Grau Mompó
el artista de l'Olleria Toni Grau Mompó expone las grandes pinturas de la colessión "L'art de la Concòrdia" en la sala temporal del Museo/Palau dels Marau durante el mes de julio de 2018
S'ha inaugurat l'exposició de Toni Grau Mompó "l'Art de la Concòrdia" a l'Olleria. Una col·lecció de grans pintures que van expandint-se en juntar-se i creixen harmoniosament. Al Palau dels Marau, durant el mes de juliol de 2018
tonigrau. com
La colección de pinturas "l'art de la Concòrdia" es como un homenaje al lema o divisa de la família Marau, que podemos leer en su escudo: "Con la Concordia lo pequeño crece y con la discordia lo grande perece" el artista Toni Grau presenta unas obras que se van uniendo para formar otras más grandes, mantaniendo la conexión a través de unas formas que evolucionan, se estiran y envuelven, en un crecimiento sin fin.
el artista de l'Olleria Toni Grau Mompó expone las grandes pinturas de la colessión "L'art de la Concòrdia" en la sala temporal del Museo/Palau dels Marau durante el mes de julio de 2018
enlace Jornadas: http://XATIVA@uv. es
Una aposta emocionant que enriquirà l'oferta, que va configurant-se en matèria de turisme cultural a Xàtiva.
Aprofitem per anunciar que les X jornades d'Art i Patrimoni de Xàtiva, enguany visitaran el Xativa Land Art de la finca de la Polaca, la vespada del 3 d'agost, en una visita guiada per Toni Grau, artista i museòleg, promotor del projecte, explicant in situ la seua ponència.
Una aposta emocionant que enriquirà l'oferta, que va configurant-se en matèria de turisme cultural a Xàtiva.
El dia 8 de juny s'ha entregat el 14 Premi Xateba i la guardonada ha sigut Raquel Langa, rebent una imatge d'aquesta pintura de Toni Grau Mompó, cedida per a l'ocasió.
Entre les muralles del castell i el Vernissa, podem contemplar la Polaca, on evoluciona el Xàtiva Land Art i les intervencions de Toni Grau Mompó s'integren en un paisatge singular
Vista desde el Xàtiva Land Art de l'ermita de santa Anna
obra del artista Antoni Grau Mompó vista desde la Polaca de Xàtiva.
Obra de Toni Grau Mompó que es conserva al Xàtiva Land Art de la Polaca.
Aquesta Obra artística de Toni Grau Mompó, es la imatge del Premi XATEBA de 2018 que es lliura el dia 8 de juny a Reme Langa Ripoll a la Casa de la Cultura de Xàtiva.
El dissabte dia 2 de juny, al Xàtiva Land Art de la Polaca, Un bon grapat de pintors de "l'Aire Lliure" de la zona, van gaudir d'aquest paratge singular i pintaren al natural, en un ambient cordial, acompanyats per l'amfitrió Toni Grau. Aquest taller a l'aire lliure de primavera va encetar una proposta que tindrà un altra jornada a l'estiu, la tardor i l'hivern.
Vam recordar el pintor "Leña", qui ens va deixar ara fa un any, a qui agradava molt pintar, com a molts altres antics, al paisatge de la ... (ver texto completo)
Xàtiva Land Art, nos ofrece rincones como la "Sirera Fuente", documentada por Lorenzo Villanueva a principios del siglo XIX en sus recuerdos desde el exilio en Dublín.
Imagen enrriquecida por el petroglifo tallado en la entrada por Toni Grau.
Entrada a la gruta de la Font de la Cirera, a l'hort de la Polaca. Naixement de l'antic Barranc de Sariers. Centre d'interpretació del Xàtiva Land Art.
Una obra de arte a la entrada de la gruta, nos prepara para reflexionar sobre los senzillos caminos del agua, en el ecomuseo del artista valenciano Toni Grau, (l'Olleria 1958), en el paraje donde habita y que absorbe sus trabajos, dialogando con su entorno natural, en la costa del castillo de Xàtiva.
El Xàtiva Land Art es una historia de amor entre el paisaje tradicional y el arte contemporaneo.
Xàtiva land art es un proyecto de paisaje artístico ubicado en la costa del castell, en l'hort de la Polaca, promovido por Toni Grau.
El artista Toni Grau comparte su espacio creativo como XÀTIVA LAND ART, integrando arte y naturaleza en la Polaca de Xàtiva.
XÀTIVA LAND ART, es una propuesta interesantísima para tener en cuenta, cuando pensamos en lo que nos sugiere el entorno de la ciudad.
Una magnìfica intervención de arte en la naturaleza en el XATIVA LAND ART, que Toni Grau promociona en su galeria-taller de la Polaca.
Deberia consolidarse y iniciar su restauración
El monument al vidrier de l'Olleria, obra d'Antoni Grau Mompó, s'ha convertit en un símbol de la vila i dels seus treballs tradicionals.
Durante los trabajos de recuperación del palacio de los Marau, coordinados por el artista y museólogo Antoni Grau Mompó, se recompuso la antigua cantarera con sus originales piezas de valiosa cerámica valenciana, muestra del rico patrimonio del edificio.
¿Está en hora el reloj?
Debe estar en hora solar, si no tocan la varilla de hierro.


Llama al 654 409 325, ofertas especiales para Pueblos de España