Mensajes de MONSERRAT (Valencia) enviados por busca:

PREPOTENCIA

Vot en contra l’I E S
• A la Mancomunitat per dues vegades

Sentències Judicials
• Per Zones Verdes
• Recursos a Unitats d’Execució
• Recursos per Reparcel•lacions (Entroncament UE 3, UE5)

Expedients dubtosos i que estan al Jutjat
• Municipalització del Servei d’ Aigua Potable, fent un trage a mida, cosa que ho corrobora el:
o Informe de la Junta Gral. Contractació
o Informe Consell Jurídic Consultiu
o Contenciosos per part de Associacions
• Conveni en Aricemex
o Denuncies veïns
o Canvis en el planejament

Compromisos de paraula, sense tindre expedient obert ni consignació pressupostaria, cosa que ha costat varies parcel•les que podien ser del Ajuntament i per eixos compromisos hui son privades

Insistir en la parcel•la per a l’Escola Nova Ja
• Informes en contra de Confederació
• No acceptació per part de Conselleria

Despeses sense consignació
• Planta Fotovoltaica (150.000 €)

Retard en pagament a proveïdors (mes de 10 mesos)

TEMES PERSONALS

Vols donar llàstima, per la circumstància que esta vivint la teua família. La teua dona, les teues filles i els teus pares

Sols te recordaré el que te vaig dir el dia que ocupares el lloc d’Alcalde, te vaig dir:

“Sols te desitge, que el dia que isques de l’Ajuntament, que ni la teua família ni els teus pares tinguen que escoltar tot el que van oir la meua família, dona, fills, i pares, mes encara si es mentida”
Me tractares de lladre, malversador, prevaricador; tu, personalment, tu a la porta de ma casa, en la meua dona i els meus fill dins; tot això a la campanya electoral del any 1999”

Me contestares que en “Campanya electoral valia tot”.

Al poc d’entrar a l’Alcaldia investigares tot el que pogueres per trobar alguna falta o defecte en que poder agarrar-me, però esta es l’hora que encara no has trobat res, si hagueres trobat alguna cosa no hauries dubtat en dur-me al Jutjat, sense mirar res mes que poder fer mal a un adversari polític.

La Campanya Electoral un polític la fa tots el dies, en els seus actes i en les seues paraules, i tu ho has demostrat tot el temps que has estat a l’Ajuntament, però també te vull recordar que mai has respectat a les famílies dels teus adversaris polítics, si vols te puc recordar molts casos, en familiars meus o de la Sra. Alcaldessa, entre altres.

Jo vull dir-te que en política no val tot, i que no m’alegra el que estàs passant junt als teus familiars, però hi ha una dita que diu:
“Qui per culpa seua mor que ningú li plore”


DIMISSIÓ J. M. MAS

Vist l’escrit del ex portaveu de Gent d’Esquerres, referit a la seua dimissió no tinc mes remei que entrar a valorar la seua trajectòria i formes de fer i vendre que tenia aquest senyor tot el temps que ha estat al capdavant de l’Ajuntament.

Si ú llig l’escrit presentat pel Sr. Mas pareix que el poble existeix desde que la agrupació que presideix va entrar a l’Ajuntament, però si ú llig estos fulls amb deteniment i analitzant que se diu en cada frase, se dona a compte de les moltes mentires i veritats a mitges que diu aquest ex regidor i ex alcalde, també mostra entre línies la forma que sempre ha tingut d’actuar i de fer el que li ha vingut en gana per damunt de tot i de tots sense donar opció als que pogueren pensar de diferent manera a ell.

Per analitzar algun dels punts que se dona a gala de haver aconseguit en el temps que ha sigut alcalde de Montserrat direm que:

1. L’adequació mediambiental del pantà, va ser un obra de la Conselleria i de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, i a instància d’aquestes institucions, l’Ajuntament sols feu acte de presencia davant les obres i assumir el posterior manteniment, del que quedava.
2. Dir que s’actualitzava els equips informàtics es, o desconèixer la informàtica o no ser conscient de que la informàtica s’ha de estar sempre revisant i actualitzant.
3. El mateix succeeix quant diu que s’ha dotat de mitjans personals i materials a la policia local, tot hom sap que qualsevol organisme deu ser actualitzat i revisat constantment per no quedar-se passat o antiquat. Es obligació de qui governa estar al dia en tots estos temes i matèries, i no presumir per fer el que ú te la obligació.
4. Diu, Gestió de la compra del últims solars per a construir l’institut d’ESO, però no diu que ell personalment va votar en dos ocasions per a que l’institut d’ESO se construira a Montroi i si se va construir a Montserrat no va ser precisament per el seu esforç personal ni polític.
5. També parla de la construcció de la Casa de Cultura “Salvador Segui”. De tot açò la única veritat es que varen posar el nom, encara que va ser a instàncies de un grup de la oposició, pues en quant a les obres el que varen fer era acabar el que ja estava començat, pues la primera fase estava acabada i la segon fase contractada quant van entrar al govern a l’Ajuntament. Aixi mateix passa en la Llar dels Jubilats, que el projecte ja el teien fet sols era desenvolupar-lo.
6. Presumeix de haver municipalitzat el Vedat de Caça, quant a l’Ajuntament sols s’autoritza a dos funcionaris a col•laborar en la Societat de Caçadors i varen ser ells i sols ells qui seu varen treballar i lluitar, al terme i a les institucions.
7. El PAI Vertix XXI, ho aprovaren inicialment, a dades d’ara, podem dir que no s’ha parat de treballar en ell i que prompte estarà aprovat definitivament.
8. El Conveni de la pedrera te a l’Ajuntament mes de tres anys al Jutjat, amb algunes sentències ja en contra.
9. Respecte al PGOU de l’any 1994 diu que l’han desenvolupat, Jo preguntaria, ¿que es el que han desenvolupat?, igual tenen la cara dura de dir que tot o gran part d’ell, ¿Quines actuacions han fet a les Colònies? En buit anys sols han actuat en una urbanització completa i en altra no arriba a la meitat, la resta d’actuacions va ser acabar obres que havien començat a l’anterior legislatura.
10. Diu que van cedir una parcel•la per a construir la nova escola, i ens tracta de irresponsables a la resta de regidors,
Jo també li preguntaria ¿qui ha posat les traves a la idoneïtat de la parcel•la? Ha segut la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, governada pel PSOE; l’actual equip de govern el únic que vol es que se construïsca l’escola el mes aviat possible, per això i davant de les traves administratives s’ha posat un nou solar a disposició de la Conselleria.
11. Per finalitzar i com a gran èxit manifesta que han modificat i ampliat el contracte amb Aquagest, que, mes mal fet e il•legal no ho podien haver fet, segons informes de la Junta General de Contractació i del Consell Jurídic Consultiu, i que te un Contenciós Administratiu per part de varies Associacions i ja vorem com queda.

Ens compta després varies de les gestions realitzades en el seu temps de Alcalde, faltaria mes, que no haguera fet res.
Tot això no entraré a valorar-lo però no feu mes que complir amb la seua obligació. ... (ver texto completo)