Mensajes de L'OLLERIA (Valencia) enviados por anima del vidre:

Sabíes que els túnels de l'Olleria, que uneixen la Costera i la vall d'Albaida són els més llargs de les terres valencianes?
Cartell amb fotomuntatge de l'artista de l'Olleria Toni Grau Mompó, realitzat per la festa de la Magdalena de 2011, amb la que ha col·laborat des de sempre.
Portada de la Magdalena renaixentista, en foto dels voltants de 1915, on apareixen les imatges originals de sant Pere i sant Pau que desapareguéren durant la guerra civil.
Esvelta torre medieval de la Magdalena de l'Olleria, en la Ruta del Vidre.
Temple de la masoneria del segle XlX en la Ruta del Vidre de l'Olleria.
Es bellíssima, un patrimoni desconegut de la Magdalena de l'Olleria, en la ruta del vidre.
Estaria bé restaurar l'antic aqüeducte de l'Olleria, en La ruta del vidre.
Museu del vidre de l'Olleria. Monument al vidrier
Obra pública del artista Antoni Grau Mompó, inaugurada a finales del año 2009. Realizada en acero-corten y vidrio, sobre base de cemento.
La Colección Museogràfica del vidrio de l'Olleria ya es oficial.
Santa Magdalena de l'Olleria es un templo declarado BIC y muy importante para la iconografia de la santa. Su futuro museo parroquial, expondrà las ropas sagradas que donó San juan de Ribera.
El Palau dels Marau/Casa Santonja, ya es la sede oficial de la reconocida colección museológica del Vidrio de l'Olleria, que según nos avanza el museólogo Antoni Grau. pronto ampliarà sus fondos y espacios expositivos.
El monument al vidrier de l'Olleria, escultura donada per Antoni Grau i Mompó, cumplirà a finals de 2019 els 10 anys de la seua inauguració, a l'entrada del polígon del "Carrascot".
Representa el olivo y las ollas que són el símbolo de la villa a la que dan nombre, sobre las cuatro barras del reino y coronado como Villa Real.
L'Olleria, bajo la protección de la Magdalena de los càtaros.
Casa Fuerte en l'Olleria, que alberga el embrión del Museu del Vidre, entre muchos valores patrimoniales de "l'ànima del vidre"
la Magdalena torre de l'Olleria
La Ruta del Vidre de l'Olleria se ha enriquecido con el Monument al Vidrier, donado por el artista Toni Grau, como homenage a una tradición milenaria, que debemos poner en valor. La gran bola de vidrio se sopló en la fábrica artesanal de Rafa Abdón de l'Olleria.
El antiguo reloj de Sol de la plaza la Villa de l'Olleria (s. XIX), fué restaurado por el artista Toni Grau i Joan Olivares. Forma parte de la ruta de los relojes de Sol. L'Olleria conserva otros dos relojes de Sol del s. XVIII en la ermita de sant Joan del Vint-i-Cinc.
El mas bello ejemplo del renacimiento valenciano. Enigmática con su doble puerta y la magdalena recostada... Historias de cátaros y templarios nos atraen a l'Olleria, donde también encontramos testimonios relacionados con la masoneria del siglo XlX en las pinturas murales del Palacio de los Marau...