Falla Exposició Misser Mascó, VALENCIA

Falla Exposición: la Sección Especial 2019 sale del Centro Histórico

Conoce y aprende cómo llegar a una de las fallas más impresionantes de las Fallas de València 2019 pegada al Jardín del Turia

15/03/2019 - València Extra

Si després d’un passeig pel Centre històric creuem l’Antic Llit, siga pels jardins de baix o per un dels ponts amb vista, apareix una altra de les falles de la Secció Especial 2019. Es tracta d’una falla l’arxiu de la qual i bagatge té ja 70 anys d’història, la Falla Exposició – Misser Mascó. No obstant això, tothom la flama i coneix com a ‘Exposició’, nom que va prendre del barri en 1953. És la sisena comissió fallera amb més anys en la Secció Especial.

Les falles aquesta secció són les que més pressupost tenen. Els diners que Exposició destina enguany, en concret, són 130.000 euros. Enguany la falla la fa l’artista faller David Sánchez Llongo, amb el lema “Nací en el Mediterráneo”.

Encara que disposen d’un casal faller al carrer Naturalista Arévalo, durant la Setmana Fallera es traslladen. Necessiten d’un espai més gran per a exposar la falla i, a més, d’un casal perquè els fallers puguen estar a prop, en el Pla del Real.
(16 de Marzo de 2019)