SEROS: Hola, jo em dic Cristina soc la neta de l'Angel Ibars,...

Hola jo m'anomeno Felip Vera Andersson, als anys 1970 jo vaitg vindre de visite a Seros amb le meve avie que s'anomenabe Montserrat Jove. Nosaltres veniem de visite a le familie, Angel Ibars s'snomene si jo recordo bè. Ell viu o vivie al carrer Barcelonete si jo recordo bè i mès a mès crec que ere el numbre 6. Si algù de Seros pot escriure'm i dir algune cose jo estarie molt content.
Jo vivie a Barcelone i are visc a Suecie en Södertälje, gracies

Hola, jo em dic Cristina soc la neta de l'Angel Ibars, la meva avia i la meva mare tambè s'enrecorden de tu. A vegades a l'avia li he sentit comentar, que li agradaria tenir noticies de la teva familia, l'ultim que sabia era que havieu anat a Suecia. Però no tenia cap adreça per a posar-s'he amb contacte amb vosaltres.

Salutacions
Respuestas ya existentes para el anterior mensaje:
Hola Cristina! perdene que jo aixi trigat tant en respondre't el teu e-mail. Però jo estic molt enfeinat aqui a Suecia, encare que are ja he arreclat que jo vaitg perdre le meve clau per contactar-me amb els pobles de Espanya. Le meve adresse de e-mail es: vera_f1@hotmail. com, però vaitg tindre que demanar une nove clau. Llavors ho vaitg fer amb un altre adresse: llyppis@gmail. com. Despès dáqueste xerrade, jo os dirè que el meu pare vare morir al 2002 de cancer - Ell vare morir a les illes Canarias, ... (ver texto completo)