ROCALLAURA: Hola,...

Hola,
Com molt bé heu dit, Rocallaura és un petit poblet de l' Urgell, on a l'hivern
es poden comptar una seixantena d'havitants (essent optimistes). Pel que fa al tema del municipi, ja fa uns quants anys ens vam constituir com a EMD (Entitat Municipal Descentralitzada) per independitzar-nos de Vallbona de les Monges que és el municipi al que pertanyem. Pel que fa a altres entitats, tenim una Associació de Dones, una comissió de Festes, i un vedat de caça totes en actiu. Gràcies a aquestes organitzacions es dóna molta vida al poble. Tenim uns gegants que es diuen ROC i AURA, i estem creant el Gegantó que es dirà ALL, per així poder formar tota la familia amb el nom del poble (ROC-ALL-AURA) també una colla de caps grossos que ens acompanyen a totes lescercaviles que fem per la Festa Major (que és la primera setmana d'agost) Tenim un grup de grallers creat fa un parell d'anys.
Es un poble molt petit, però amb ganes de fer moltes coses. Durant l'any es programa una sèrie d'activitats populars (sopars, dinars, entre altres) que fa que la gent del poble es retrobi, surti de casa, i dongui vida al poble. Per aquesta nova temporada 2011-2012 hem programat: taller de panellets /castanyada, excursió a Barruera, cata de te, sopar de Cap d'any, cavalgata de Reis, Sopar de Sta. Àgueda, carnestoltes, calçotada, dinar de porc senglar, excursió per Catalunya, Sessió de Gimnàstica-Relax, Sopar de St. Joan, curs de Balls de Saló, cata de Cervesa, caminata per observar la pluja d'estels (les llàgrimes de St. Llorens) i per acabar la nostra esperada FESTA MAJOR, reconeguda arreu de la comarca i comarques veines per la gran afluencia de gent que rebem, els concerts que oferim entre altres activitats i espectacles.
Gràcies al Parc eòlic de la Serra del Tallat que van instal. lar, el poble se n'ha beneficiat molt i els veïns també. Els carrers s'han arreglat, s'han rehabilitat les antigues escoles del poble, els " columpios" s'hi ha fet un parc infantil, la Sala del poble s'ha equipat com a Sala d'activitats. L'antic forn del poble, s'ha restaurat i actualment és el Local Social del poble. I mica a mica el poble s'ha anat arreglant, zones ajardinades, les cases s'han rehabilitat seguint l'estil del poble com es caracteritza (cases amb pedra vista, etc) i inclús alguns dels joves hem optat per quedar-nos a viure al poble per no dixar-lo en l'abandonament.
Es un petit i bell poble que té el seu encant i que us convidem a visitar!
... ja sabeu una miqueta més de Rocallaura.
Salutacions

Eva
Respuestas ya existentes para el anterior mensaje:
Hola Eva,

Som un grup de persones que volem vistar Rocallaura diumenge 27 de maig i vome saber si hi ha algun bar o similar per sopar o esmorzar a l'endemà.

Moltes gràcies,

Francesc