L'ESCALA: Hola ha sortit auest reportatge?

Estoy preparando un reportage sobre los militares en Punta Milà para el periódico El Punt de este fin de semana. Me puedes dar un teléfono de contacto?

Me pides el número de teléfono mio o el del PUnt?

El teu número.

972 77 19 60, soy de l'Escala a 5 Km. de Punta Milà i a 2 de La Clota donde también habia destacamento.

Vostè va fer el servei militar a Punta Milà? És de l'Escala?

Sí, vaig fer el servei des del maig 66 a l'agost 67 a les oficines de Punta Milà i guàrdia a La Clota. Sóc de l'Escala des de naixement. D'on ets? Potser ens coneixem? Si ets costabravenc deus ser d'aqui aprop.

Jo sóc de Calonge i treballo al diari El Punt. Aquest cap de setmana faig un treball gros al diari sobre la proposta de l'Ajuntament de Torroella per treure les edificacions militars de Punta milà i convertir la base Loran en un alberg de joventut.
Per això, vull aprofitar les fotos teves amb militars. Me les prodies enviar amb més resolució, ja que les que apareixen són petites.
La meva adreça electrònica: avilar@elpunt. cat.

Aquestes fotos no les he penjat jo. Les ha penjat un Sr. valencià que precisament m'ha trucat avui al telèfon que t'he donat. Va fer la mili aquí dos anys abans que jo. Hem estat parlant. Es posa de sobrenom El arrepentido. Si els hi demanes suposo que te les enviarà.

Hola ha sortit auest reportatge?