SANT LLORENÇ D'HORTONS: Servei d'aigües de Sant Llorenç d'Hortons,...

Servei d'aigües de Sant Llorenç d'Hortons,
Aquest comentari no només es refereix al present, em remunto a diversos anys enrere que segur que al poble tots recordem, a causa de la gran sequera que Espanya va patir i que a S. Llorenç es va notar de manera molt especial, perquè l'empresa que es s'encarrega del subministrament, amb bon criteri i en relació a la possible falta del preciós líquid en un futur proper, turó l'aixeta fins al punt que on jo resideixo, una casa antiga del centre del poble es va quedar sense poder utilitzar la dutxa en la part superior perquè senzillament no hi havia aigua suficient. He d'afegir que a causa de la pobra qualitat de l'aigua he hagut de instal lar un descalcificador que no funciona per falta de pressió, per netejar de calç i sediments ja que a Sant Llorenç són exagerats. Personalment crec que aquesta funció la hauria de fer la companyia que subministra l'aigua.
En converses amb l'operari de manteniment de l'empresa, en cap moment vaig poder fer-ho amb cap persona amb responsabilitat i capacitat de presa de decisions, els arguments eren de tota mena, però cap amb força suficient perquè es pogués aplicar a Sant Llorenç perquè aquí el subministrament es feia procedent de pous subterranis.
Apropem-nos en el temps, fa dos anys coincidint amb la reforma de la piscina municipal, a conseqüència de les obres de reforma es va haver de buidar i quan es van acabar les obres es va haver de tornar a omplir la recentment reformada piscina.
Les conseqüències directes per a un sector del poble va ser que em van rebaixar el subministrament de l'aigua fins al punt que no podia ni dutxar-me,

Avui 2011.09.08
El servei de subministrament d'aigua al poble segueix sent insuficient parlant en termes generals. Per imperatius de l'empresa l'aigua ha passat de ser acceptable a inacceptable. La pressió d'aigua ha passat de 3 vares a 2,1 de mitjana. La factura segueix sent cada vegada més cara, es paga molt més ara que fa alguns anys, però el subministrament es pot veure que és pitjor que fa alguns anys.

Al poble coincidim alguns veïns en què el servei d'aigües no està en funcionant com hauria. No obstant això l'ajuntament no està fent res per resoldre el problema. En les últimes setmanes, he tingut converses amb Sorea i amb el regidor de serveis del poble. Hem coincideixo en què el subministrament és insuficient però sembla que Sorea té més poder de convicció perquè passa el temps i no hi ha millores.

És possible que no hi hagi ningú al poble de Sant Llorenç que estigui tan cabrejat com jo que em doni suport per formalitzar una denúncia oficial perquè ens serveixin pel que paguem. Segons consta a la factura hi ha un cànon de manteniment, però Sorea insisteix que el manteniment de la xarxa de canonades li pertany a l'ajuntament.

M'agradaria que algú es posés en contacte amb mi per veure que es pot fer.

Salutacions cordials,