Monument a la puntaire de L'arboç, de l'escultor Joan Tuset, ARBOS

Monumento a la puntaire. Obra del escultor Joan Tuset. Escultura en bronce situada en la rotonda de la n-340 en la entrada de L'arboç.
El Monument a La puntaire de l'Arboç és un monument protegit com a bé cultural d'interès local (BCIL). L'obra escultòrica està situada a l'entrada de l'Arboç (Baix Penedès). El monument és un homenatge a l'arrelada i coneguda artesania local de la punta de coixí, i al col·lectiu de puntaires de tot Catalunya, i es obra del pintor i escultor català Joan Tuset i Suau. És l'escultura pública més important de l'Arboç i, alhora, un dels seus monuments més emblemàtics.

El monument consta d'un gran pedestal...
Estudió Bellas Artes en Tarragona y Barcelona. En 1976 con diecinueve años presentó su primera exposición en la Galería Bruixes de Tarragona. Trasladó su residencia en Montreal durante los años 1982 al 1987 y su posterior estancia en París (1988) contribuyeron a su formación profesional y al conocimiento de las artes plásticas. Su estilo tiene una fuerte presencia simbólica y reminiscencias surrealistas, la pintura de Tuset es como una introducción al misterio y a los secretos que inquietan su espíritu....

Colabora para mantener este proyecto >>